Aveti un plan de asfaltare sau o constructie cu care va putem ajuta

Contactati-ne

Constructie drumuri si poduri

Finco drum are experiența și capacitatea de a prelua și de a finaliza cu succes diverse proiecte de construcții rutiere, inclusiv consolidarea drumurilor, lucrări de reglementare și suprapunere, profil și refacere și proiecte majore de infrastructură.

services-tabs-139154408

Echipa noastră de management se asigură că procesele stricte de asigurare a calității sunt urmate prin implementarea politicilor și procedurilor noastre interne pentru a răspunde așteptărilor clienților. Un manager specific de proiect este dedicat proiectelor pentru consulatarea cu dumneavoastra pentru a ne asigura ca in urma finalizarii proiectului acesta va dura o viata intreaga.

Intretinere Asfalt

Fincodrum S.A oferă servicii de întreținere a asfaltului. Reparațiile asfaltului sunt cel mai bine tratate înainte ca găurile, fisurile să devină pericole majore. O gaură simplă poate fi un cosmar – acestea strică pneurile mașinilor și bicicletelor creand pericol de răni la gleznă pentru persoane sau pericole de călătorie și poate deveni o reparație costisitoare majoră dacă nu este reparată din timp. Oferim reparatii asfaltului deteriorat în golfuri, parcări ale hotelurilor, motelurilor, centre comerciale, terenuri școlare, drumuri private sau orice zonă în care asfaltul s-a descompus datorita timpului sau altor efecte naturale precum apa.

services-tabs-139154408

Cele mai bune servicii de frezare ale asfaltului

Frezarea pe asfalt reprezintă îndepărtarea și corectarea unei suprafețe deteriorate existente, îmbătrânite sau deteriorate, prin măcinarea acesteia. Oferim servicii de frezare de asfalt de calitate pentru nevoile specifice ale clienților noștri. Suntem specializați în frezarea asfaltului  pregătirea lucrărilor noi de drumuri. Echipa noastră de profesioniști poate oferi expertiză în acest domeniu.

services-tabs-139154408

Vă recomandăm să reparați imediat suprafața asfaltată imediat ce observați că aceasta are o deteriorare înainte de a deveni o problemă majoră dacă nu este remediată prompt.

Proiectare/ planificare

Fincodrum S.A va poate ajuta in planificarea proiectului dvs. de asfaltare de la concepție până la predarea finală. Proiectantul nostru poate lucra cu clienții pentru stabilirea designului care se potrivește cel mai bine nevoilor clientilor. La Fincodrum S.A ne mândrim cu abordarea echipei noastre și lucrăm îndeaproape cu clienții noștri de-a lungul etapelor proiectului pentru a asigura satisfacția clienților și un produs finit de calitate.

services-tabs-139154408

Solicitati o oferta

NUME *
PRENUME*
ADRESA EMAIL*
TELEFON

SUBIECT

CUM VA PUTEM AJUTA?